• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

واریز 25 درصد همسان سازی حقوق بازنشستگان از فردا | سورپرایز ویژه دولت برای بازنشستگان

  • شناسه خبر: 13488
  • تاریخ و زمان ارسال: 13 ژانویه 2023 ساعت 8:00
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
واریز 25 درصد همسان سازی حقوق بازنشستگان از فردا | سورپرایز ویژه دولت برای بازنشستگان

صادقی در خصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: بحث همسان سازی حقوق بازنشستگان باید در سال ۱۴۰۲ مطالبه شود. در این مقطع نمی‌توان به همسان سازی حقوق بازنشستگان ۱۴۰۱ ورود کرد، همسان سازی حقوق بازنشستگان ۱۴۰۱ باید بعد از تعیین دستمزد ۱۴۰۲ و نرخ تورم مشخص شود. ضمن اینکه کسانی که در سال ۱۴۰۰ بازنشسته شدند در متناسب‌سازی قبلی دیده نشدند. همسان سازی حقوق بازنشستگان برای پر کردن شکاف بین دستمزد و تورم است و برای اینکه این اتفاق بیفتد باید آن را در ۱۴۰۲ پیگیری کنیم.

حسن صادقی (رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری) در جلسه اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری که  در خانه کارگر برگزار شد، گفت: نظام اجرایی کشور در حوزه‌ی اقتصاد و کاهش نرخ تورم لنگ می‌زند. ما در حوزه‌ی اقتصاد برنامه‌ی مدونی که در راستای تقویتِ طبقه‌ی متوسط عمل کند، نداریم. طبقه‌ی متوسط پشتوانه‌ی یک جامعه است اما متأسفانه سیاستهای اقتصادی به سمتِ حذف این طبقه پیش رفته است. با این سیاست‌ها در آینده به یک جامعه‌ی دو قطبی فرودستان و فرادستان تبدیل می‌شویم که در یک قطب دهک‌های ضعیف جامعه و در قطب دیگر دهک‌های ثروتمند قرار دارند. در چنین وضعیتی نه فرودستان امنیت خواهند داشت و نه فرادستان. برای جلوگیری از این پیشامد، سیاستهای اقتصادی باید تغییر کند تا دهک میانی به دهک پایین سقوط نکند.

صادقی ادامه داد: سیاستهای اقتصادی ما باید به سمت تولید شغل برود نه پرداخت یارانه. سیاستی که الان پیاده می‌شود مصداقِ دادنِ ماهی به جایِ یاد دادنِ ماهیگیری است که این سیاست اقتصاد کشور را نجات نخواهد داد. 

وی بیان کرد: امروز ارزش پول ملی ما در تقابل با ارز خارجی کاهش پیدا کرده است. سیاست اقتصادی باید به سمتی برود که ارزش پول ملی حفظ شود. اگر کسی پولی در بانک می‌گذارد باید مطمئن باشد که ارزش پولش حفط خواهد شد. این سپرده‌ها در اقتصاد مولد استفاده می‌شود.

صادقی به برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: در برنامه هفتم این مسائل باید دیده شود. اگر می‌خواهیم به سمت اقتصاد مولد برویم باید نگاه‌مان تولیدمحور و بودجه‌مان انقباضی باشد. وقتی در جنگ تمام عیار هستیم باید کمربندمان را محکم ببندیم. بودجه باید جنگی نوشته شود، دولت باید بتواند از هزینه‌های غیرضرور خود بزند، نه اینکه سهم خود و خانواده‌اش را در بودجه ببیند و طبقه‌ی متوسط و کارگران و بازنشستگان را نادیده بگیرد. 

همسان سازی حقوق بازنشستگان

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: نمی‌شود در ظاهرا از سیاست‌های لیبرالیستی بد بگوییم اما تمام سیاست‌هایمان لیبرالی باشد. ما باید روابط اقتصادی‌مان را با دنیا سامان دهیم چراکه روابط خارجی در حوزه‌ی اقتصاد بسیار مهم است. در اقتصاد ما عده‌ای هر روز فقیرتر می‌شوند و عده‌ای ثروتمندتر. 

وی در ادامه به پیگیریِ ۲۵درصد متناسب‌سازی اشاره کرد و گفت: ما در مورد مطالبه‌ی این حق بیکار ننشستیم و آن را به جد دنبال می‌کنیم. از آقای اسدی (رئیس کانون عالی بازنشستگان) خواستیم در مورد اجرای ۲۵درصد متناسب‌سازی با سازمان مذاکره کنند و از ایشان وقت ملاقات بگیرند تا بتوانیم با مدیرعامل سازمان صحبت کنیم. همچنین ما در رسانه‌ها این موضوع را دائم گوشزد می‌کنیم که محکم روی ۲۵درصد متناسب‌سازی ایستاده‌ایم. 

صادقی در خصوص متناسب‌سازی گفت: بحث متناسب‌سازی باید در سال ۱۴۰۲ مطالبه شود. در این مقطع نمی‌توان به متناسب‌سازی ۱۴۰۱ ورود کرد، متناسب‌سازی ۱۴۰۱ باید بعد از تعیین دستمزد ۱۴۰۲ و نرخ تورم مشخص شود. ضمن اینکه کسانی که در سال ۱۴۰۰ بازنشسته شدند در متناسب‌سازی قبلی دیده نشدند. متناسب‌سازی برای پر کردن شکاف بین دستمزد و تورم است و برای اینکه این اتفاق بیفتد باید آن را در ۱۴۰۲ پیگیری کنیم. 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری به سهم سازمان تامین اجتماعی در بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: حدود ۱۸۰ هزار میلیارد تومان سهم سازمان برای سال ۱۴۰۲ است و باید این را در بودجه ببینند. البته یک بحث هم رد دیون است که طبق قانون هرساله دولت باید سهم سازمان را در بودجه جاری کشور ببیند و در نهایت کل بدهی خود را به سازمان پرداخت کند. 

همسان سازی حقوق بازنشستگان همسان سازی حقوق بازنشستگان از چه تاریخی اجرا میشود همسان سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا میشود همسان سازی حقوق بازنشستگان امروز همسان سازی حقوق بازنشستگان امسال همسان سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید همسان سازی حقوق بازنشستگان1401

مطالب مرتبط

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

کدام کشورها با خرید ملک اقامت میدهند

کدام کشورها با خرید ملک اقامت می‌دهند؟

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تجهیز فست فود

آیا خرید اقساطی تجهیزات فست فود ارزش دارد؟

ترولی فست فود

ترولی فست فود؛ قهرمان آشپزخانه های حرفه ای

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟ معرفی میم کوین محبوب در دنیای ارزهای دیجیتال

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در فواید خوردن قهوه بعد از صبحانه؛ بررسی بهترین زمان مصرف قهوه
  • عبدی در فواید خوردن قهوه بعد از صبحانه؛ بررسی بهترین زمان مصرف قهوه
  • کارشناس روابط عمومی در خرید لوازم خانگی نقدی یا اقساطی؛ کدام به‌صرفه‌تر است؟
  • باقری در خرید لوازم خانگی نقدی یا اقساطی؛ کدام به‌صرفه‌تر است؟
  • کارشناس روابط عمومی در راهنمای تغییر مسیر شغلی؛ چطور وارد یک حوزه کاری جدید شویم؟
  • شهرام در راهنمای تغییر مسیر شغلی؛ چطور وارد یک حوزه کاری جدید شویم؟

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram